FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Jogi nyilatkozat: A webáruház tulajdonosaként közzé kell tenned az Általános Szerződési Feltételeket weboldaladon. A dokumentum meg kell határozza az webáruház és a vásárló közötti kapcsolatot, el kell magyaráznia a visszatérítési és visszavonási irányelvekre vonatkozó szabályokat. Számos minta és sablon található az Általános Szerződési Feltételekhez online, csak keress rá az "Általános Szerződési Feltételek minta" kifejezést. Mindenképpen javasoljuk jogi tanácsadás igénybevételét és a sablon módosítását a vállalkozás igényeinek megfelelően.

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák cégnév: [………] (székhely: [………], adószám: [………]), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. 

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Mörkné Győrvári Henriette E.V.
A szolgáltató székhelye: 8380 Hévíz Attila u.52.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@aranyszarvasvadaszbolt.hu
Nyilvántartási száma: 52995945
Adószáma: 69308655-1-40
Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve (cégbíróság): [Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetésérért Felelős Helyettes Államtitkár Okmányfelügyeleti Főosztály………
Telefonszámai: +36030 3481 672
Adatvédelmi nyilvántartási száma: [………]
Engedély száma: [………]
A szerződés nyelve: magyar [………]
A tárhely-szolgáltató adatai: Netmask Interaktive Kft, Budapest 1131 Nővér u. 110.

Alapvető rendelkezések:

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatály, az ÁSZF módosítása.

1.3. A webshop, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelme, erre figyelemfelhívás.

1.4. Rendelkezésre állás.

Adatkezelési szabályok:

1.5. Adatvédelmi tájékoztatót az adatvédelmi szabályok menüpontban talál, fel kell tüntetni az adatvédelmi nyilvántartási számot.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

1.6. A  megjelenített termékek  online és  személyesen is megvásárolhatók.  A termékek tartalmazzák az Áfát. Termékek a házhoz szállítás díját , illetve a csomagolási díjat nem tartalmazzák.

1.7. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenit meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.A színek néhány esetben eltérhetnek ,a képek nem adják vissza főleg a zöld színű termékek valós színét. 

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

Rendelés menete

1.9. A rendelés menetének : megtekintés és átgondolás után kiválasztja a Vevő a termeket ,rákattintás után a kosárba rakja ,a kosár tartalma megtekinthető,törölhető vagy folytatni tudja a vásárlást. Ha a kosár tartalmát megszeretné rendelni rákattint a megrendelés menüpontra ,megadja az áru darab számot ,megadja adatait a csomag küldéshez és a számlázáshoz ,a szállítás menüpontban kiválasztja a szállítás módját,majd a fizetés menüpontnál kiválasztja a fizetés módját ,majd véglegesítik a rendelést amiről e-mail értesítést kapnak. Minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel és pontosítjuk a megrendelt áru méretét,darabszámát,a szállítás idejét és módját.

1.10. Adatbeviteli hibák kijavítására minden esetben van lehetőség elérhetőségeinken ,telefonon,e-mailen egyaránt.

1.11. Fizetési lehetőségek : Személyes átvételnél ,készpénzben a helyszínen, előre utalással illetve online fizetésre van lehetőség. Csomagküldésnél: előre utalás és utánvétes fizetésre van lehetőség. Csomagküldés : Magyar Posta közreműködésével.

1.12. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

1.13. A megrendelések feldolgozása 1.-5. munkanap 1.14. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2.-14. munkanapon belül.  Szolgáltató minden esetben felveszi a kapcsolatot a megrendelővel ,és tájékoztatja a szállítás várható idejéről. 

1.15. Ha Szolgáltató a megrendelőtől abban az esetben kéri az áru ellenértékének kifizetését amikor meggyőződik róla hogy a rendelt termék a raktárába megérkezett. Vagyis az áru ellenértékét csak abban az esetben kéri a szolgáltató ha az az áru a rendelkezésére áll.

Elállás joga

1.16. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

1.17. Az elállási jog gyakorlásának menete ,ha a megrendelt termék nem megfelelő méret,nem a kért minőség akkor a vásárló a sértetlen árut visszaküldhet 14 napon belül . Kérheti a cseréjét illetve a vételár visszatérítését. A megérkezett sértetlen áru visszaérkezésétől számított 14 napon belül cseréljük vagy visszatérítjük a vételárát.  Az elállási jog akkor illeti meg a vásárlót ha sértetlen az áru, nem szakadt ,nem hordott ,nem koszos ......stb.

Garancia, jótállás

1.18. Termékeinkre Kormányrendeletben előírt garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk. Lásd még: 151/2003. Korm. rendelet. A PTK-féle jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság szabályai.

Panaszkezelés

1.19. A  panaszügyintézés - telefonon: +36 30 3481 672, e-mailen: info@aranyszarvasvadaszbolt.hu címen. Mörkné Győrvári Henriette intézi.

Vegyes rendelkezések

1.20. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Keszthelyi Városi Bíróság/Törvényszék illetékességét. Hévíz  2020.11.30.